Laadstations

gettyimages-499903215-170667a (1)

Laadpunten... laadcomfort waar u het wenst

Investeer in duurzame mobiliteit en voorzie jouw bedrijf en werknemers van laadstations op maat. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een volledige oplossing op maat van jouw bedrijf. Wij bieden advies, installatie en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat jouw laadinfrastructuur naadloos aansluit bij de behoeften van jouw organisatie.

Een groen imago en tevreden werknemers

Profiteer van talloze voordelen door laadstations op jouw bedrijf te installeren. Niet alleen draag je bij aan een duurzame toekomst en verminder je de CO2-uitstoot, maar je creëert ook een aantrekkelijk imago als vooruitstrevend en milieubewust bedrijf. Daarnaast bied je jouw werknemers de mogelijkheid om gemakkelijk hun elektrische voertuigen op te laden, wat de motivatie en tevredenheid op de werkvloer kan verhogen.

Thuisladen voor werknemers

Wij begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is, daarom bieden wij ook oplossingen voor werknemers die graag een laadstation thuis willen hebben. Met ons uitgebreide assortiment laadpalen en andere  laadoplossingen kunnen we voldoen aan de individuele behoeften en wensen van jouw werknemers. Of het nu gaat om de installatie van een laadpunt bij hun woning of de mogelijkheid om gebruik te maken van laadfaciliteiten in de buurt, wij zorgen voor een passende oplossing.

Vraag vandaag nog uw persoonlijke offerte aan!

Ontdek de voordelen van duurzame energie, bespaar op uw energierekening en maak een positieve impact op het milieu. Ons team staat klaar om u te begeleiden naar een groene en duurzame toekomst!

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen om uw energierekening te verlagen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Rowan Automation

Copyright © 2023 All rights reserved.