Reviews

5/5

D. Peeters

Hoewel ik nog maar een tweetal maanden zonnepanelen op mijn dak heb liggen, kan ik mij verheugen op de installatie ervan. De raad en uitleg over het aantal en plaatsing alsook het advies voor de omvang van de batterij lijken me meer dan 100% terecht. De werkwijze van Rob Evens streeft naar het perfectionisme met als gevolg een perfecte afwerking, het signaliseren van onvolkomendheden met foto’s aan het dak, zelfs kleine reparaties eraan, een reorganisatie van de elektriciteitskast, behulpzaamheid in de administratieve taken eraan verbonden. Een op en top vakman. Lang geleden nog zo iemand bezig gezien. Ik kan de firma dan ook warm aanbevelen.

5/5

Fam. Liekens

Wij vonden de samenwerking met de firma Rowan zeer aangenaam. Doordat we een goede communicatie hadden zijn de werken tijdig en correct uitgevoerd. De kennis van Rob is zeer uitgebreid waardoor hij onze vragen duidelijk kon beantwoorden. Wij hebben ervoor gekozen om de werken in stukken te laten doorgaan, dit vormde totaal geen probleem, wederom door de goede communicatie. Het algemeen gevoel waar wij mee achter blijven is dat we zeer tevreden zijn! En we zijn zeker dat we dan ook met een gerust hart van onze zonnepanelen kunnen genieten.

5/5

Gonda en Louis Janssens-Vernelen

In januari plaatste Rob Evens bij ons zonnepanelen en een batterij. Wij zijn zeer tevreden over zijn werk, niets was teveel, Rob beantwoordde al onze vragen en gaf ons ruimte om zelf onze voorstellen naar voor te brengen. De zonnepanelen, omvormer en batterij werden op een zeer professionele manier geplaatst. Zijn werk is zeer verzorg en hij komt altijd de gemaakte afspraken na. Een vakman op wie je kan vertrouwen.

Vraag vandaag nog uw persoonlijke offerte aan!

Ontdek de voordelen van duurzame energie, bespaar op uw energierekening en maak een positieve impact op het milieu. Ons team staat klaar om u te begeleiden naar een groene en duurzame toekomst!

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen om uw energierekening te verlagen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Rowan Automation

Copyright © 2023 All rights reserved.