over ons

over ons

23 jaar ervaring in multi-technische totaaloplossingen

Ik ben Rob Evens, en sinds 2000 werk ik als zelfstandig ondernemer in de gespecialiseerde levering van op maat gemaakte, multi-technische totaaloplossingen voor bedrijven, particulieren en organisaties.

Bij ons staan langdurige relaties met onze klanten centraal, waarbij we streven naar oplossingen die in harmonie zijn met onze leefomgeving.

We hebben een klein team van gedreven professionals met een sterke focus op klanttevredenheid. We zetten ons vol enthousiasme in om aan uw behoeften tegemoet te komen.

We bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw project. Of het nu gaat om hernieuwbare energie, energiemanagement, of andere vakgebieden, wij hebben de kennis en ervaring om u een meerwaarde te bieden bij de installatie van uw project.

Bij ons kunt u rekenen op een combinatie van expertise, passie en persoonlijke betrokkenheid. Wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en uw project tot een succes te maken.

Onze Missie

Toegankelijke duurzame energieoplossingen voor iedereen.

Onze Visie

Een groene toekomst creëren als familiebedrijf.

Waarom onze klanten voor ons kiezen?

Een familiebedrijf met oog voor de klant!

Klanten kiezen voor ons vanwege onze toewijding aan duurzame oplossingen en gepersonaliseerde service. Wij streven naar een langdurige relatie met onze klanten en hun tevredenheid staat bij ons voorop.

Persoonlijk contact

Na afspraak komen wij steeds ter plaatse voor een kennismaking en luisteren wij naar onze klanten.

Eerlijke communicatie

Onze offerte lichten wij graag persoonlijk toe zodat de klant deze begrijpt. Enkel zo kan hij de juiste keuze maken!

Liefde voor ons vak

Met trots en toewijding streven we naar perfectie. We evolueren constant, volgen de markttrends en blijven ons vakmanschap bijschaven. Onze oplossingen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Kwaliteitsproducten

Met betrouwbare fabrikanten en een breed assortiment bieden wij u topkwaliteit systemen. Ons deskundige team begeleidt u bij het maken van de beste keuze, zodat u met vertrouwen kunt beslissen.

Oog voor detail

Bij ons geloven we dat technische installaties niet alleen functioneel, maar ook esthetisch moeten zijn. We streven naar een prachtig visitekaartje voor onze klanten, waarbij goed vakmanschap samensmelt met visuele aantrekkelijkheid.

Service van A tot z

Bij Rowan Automation bieden we een complete service op maat, van begin tot eind. Onze flexibele installaties kunnen worden aangepast aan uw veranderende behoeften. Vertrouw op onze expertise, inclusief energiemanagement, voor oplossingen die perfect passen bij uw project.

ons proces

hoe we te werk gaan

Bij ons staat kwaliteit en transparantie voorop. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering van het project, werken we nauw met u samen om te zorgen dat het project aan uw wensen voldoet.

01

Afspraak Maken

Plan een afspraak in en ontdek hoe we u kunnen helpen om uw huis groener te maken.

02

Persoonlijke Consultatie

Tijdens onze persoonlijke consultatie bespreken we uw wensen en behoeften, en geven we u deskundig advies op maat.

03

Eventuele Aanpassingen

We passen het project aan op basis van uw feedback en houden u op de hoogte van elke verandering.

04

Uitvoering project

Rob en zijn team zorgen voor een professionele installatie en een naadloze uitvoering van het project, van begin tot eind.

Vraag vandaag nog uw persoonlijke offerte aan!

Ontdek de voordelen van duurzame energie, bespaar op uw energierekening en maak een positieve impact op het milieu. Ons team staat klaar om u te begeleiden naar een groene en duurzame toekomst!

ons team

Maak kennis met ons team!

Maak kennis met ons topteam – klaar om uw verwachtingen te overtreffen en uw project naar nieuwe hoogten te brengen!

Rob Evens

Zaakvoerder

Jarne Boudt

Technicus

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen om uw energierekening te verlagen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Rowan Automation

Copyright © 2023 All rights reserved.